Ajándékok után kutakodsz gyermekeidnek vagy unokáidnak?

Bizony nem egyszerű feladat a tökéletes ajándék megtalálása. A legtöbb gyerek számára a játékok néhány nap után elveszítik varázsukat és újabbnál újabbakat szeretnének. Ha nem csak még egy kacattal szeretnéd bővíteni a – már így is hatalmas – játékkupacot, hanem olyan ajándék érdekel, ami sokáig leköti a figyelmüket, akkor jó helyen jársz!

Itt vannak 2021 legjobb ajándékötletei, amikkel biztosan nem lőhetsz mellé. Tekintsd meg, mit ajánlunk gyerekeknek idén karácsonyra! 🎄🎁

Repülő tündérhercegnő

Mi izgalmasabbat kaphatna egy kislány, mint egy valódi tündért? Egy olyan tündért, aki pörgő szoknyája segítségével oda repül, ahová a gyermek szeretné! Mintha tündértáncot járna! Izgalmas ügyességi játék, amire egyhamar biztos nem fog ráunni. Reptetése, irányítása szuper szórakozást garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Repülő tündérhercegnő

Ez egy igazán szuper ötlet lányoknak! Váltsd valóra a tündérmeséket és ajándékozz neki egy repülő hercegnőt!

Megnézem a Repülő tündérhercegnőt!


Mini UFO drón

Már semmivel sem tudod lekötni a gyermeke(i)d? Hát, ismerd meg most ezt a klassz játékot, a Mini UFO drónt, amivel kicsik és nagyok egyaránt imádnak játszani! A Mini UFO drón kiemelkedik a hagyományos drónok tömegéből – olyan, mintha az űrből jött volna! Levegőben tartása, passzolgatása több órás szórakozást garantál; az egész családot szórakoztatja!

Mini UFO drón

Nem csak fiúknak, de lányoknak is remek ajándék lehet! A szórakoztató percek garantáltak!

Megnézem a Mini UFO drónt!


Gyerek okosóra

Az egész család megőrül érte! Egy okos óra, amely teljesen magyar nyelvű menüvel és gyerekbarát kialakítással rendelkezik! Mindent tud, amit a kifejezetten felnőtteknek szánt típusok: telefonhívások, üzenetkezelés, lépésmérő, kalóriaszámláló, alvásdetektor, zene lejátszás, kamera, hangfelvétel, böngésző.

Gyerek okosóra

Kicsiktől a nagyokig imádni fogják! Garantáltan a legtutibb karácsonyi ajándék! 

Megnézem a Mini Retro Videojáték Konzolt!


Tűzkarikás ugrató autós játék

Gyermeked imádja az autókat? Szeretnéd meglepni egy különleges játékkal? Ez a Tűzkarikás ugrató autós játék minden fiú álma! Lenyűgöző ugratásokat hajthatnak végre a tűzkarikán keresztül, de ha nem vigyáznak, könnyen a vízben végezhetik! Remek szórakozás, fejleszti a kicsik ügyességét és koordinációs képességeit.

Szédületes sebesség a pályán – azonnali élmény és fergeteges szórakozás! 😉

Megnézem a Tűzkarikás ugrató autós játékot


MagicDraw világító rajztábla

Kisgyermek a családban? Imád rajzolni? Lepd meg őt ezzel a MagicDraw világító rajztáblával, amivel életre is kelthetitek a rajzokat és csodáljátok őket 3D-ben! Fantasztikus élmény kicsiknek és nagyoknak is!

MagicDraw világító rajztábla

Fantasztikus játék, amivel szabadon szárnyalhat a fantázia és fejlődhet a kézügyesség!

Megnézem a MagicDraw világító rajztáblát

Kellemes ünnepeket kívánunk! 🎄

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Repülő tündérhercegnő
3 690 Ft

Gyermeked odavan a tündérmesékért?  Váltsd valóra az álmát, és lepd meg egy igazi Repülő tündérhercegnővel! Ez biztosan egy különleges ajándék lesz, amellyel örömet hozol Neki! 😍

Gyerek Okosóra (Magyar)
6 090 Ft-tól

Az egész család megőrül érte! Egy okos óra, amely teljesen magyar nyelvű menüvel és gyerekbarát kialakítással rendelkezik! Mindent tud, amit a kifejezetten felnőtteknek szánt típusok: telefonhívások, üzenetkezelés, lépésmérő, kalóriaszámláló, alvásdetektor, zene lejátszás, k...

Tűzkarikás ugrató autós játék
8 390 Ft

Gyermeked imádja az autókat? Szeretnéd meglepni egy különleges játékkal? Ez a Tűzkarikás ugrató autós játék minden fiú álma! Lenyűgöző ugratásokat hajthatnak végre a tűzkarikán keresztül, de ha nem vigyáznak, könnyen a vízben végezhetik! Remek szórakozás, fejleszti...

MagicDraw világító rajztábla 
2 890 Ft

Feldobnád a lakást a gyermekeid rajzával? Valami különleges ajándékkal lepnéd meg az apróságokat?  A MagicDraw világító rajztábla meghökkentő színeivel és egyedi rajzaiddal fogja beragyogni otthonodat! Keltsd életre a rajzokat és csodáld őket 3D-ben!

Kedves Vásárlóink! Sajnálattal tudatjuk, hogy jelenleg ügyfélszolgálatunk technikai problémák miatt nem üzemel! Kérjük, email üzenetben vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük szíves megértésüket.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp