Tuti tippek gyerekeknek karácsonyra

Ajándékok után kutakodsz gyermekeidnek vagy unokáidnak?

Bizony nem egyszerű feladat a tökéletes ajándék megtalálása. A legtöbb gyerek számára a játékok néhány nap után elveszítik varázsukat és újabbnál újabbakat szeretnének. Ha nem csak még egy kacattal szeretnéd bővíteni a – már így is hatalmas – játékkupacot, hanem olyan ajándék érdekel, ami sokáig leköti a figyelmüket, akkor jó helyen jársz!

Itt vannak 2022 legjobb ajándékötletei, amikkel biztosan nem lőhetsz mellé. Tekintsd meg, mit ajánlunk gyerekeknek idén karácsonyra! 🎄🎁

Repülő tündérhercegnő

Mi izgalmasabbat kaphatna egy kislány, mint egy valódi tündért? Egy olyan tündért, aki pörgő szoknyája segítségével oda repül, ahová a gyermek szeretné! Mintha tündértáncot járna! Izgalmas ügyességi játék, amire egyhamar biztos nem fog ráunni. Reptetése, irányítása szuper szórakozást garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Repülő Tündérhercegnő

Ez egy igazán szuper ötlet lányoknak! Váltsd valóra a tündérmeséket és ajándékozz neki egy repülő hercegnőt!

Megnézem a Repülő tündérhercegnőt!


Mini Retro Videojáték Konzol

Kisgyermek a családban? Mutasd meg neki, hogy Te mivel játszottál az ő korában! Ezzel a Mini Retro Videojáték Konzollal a jókedv és az időutazás garantált! A régmúlt nagy játékai több órás szórakozást biztosítanak! Szuper ajándék fiataloknak, de akár örök gyerekeknek is! 😉

Mini Retro Videojáték Konzol

620 beépített játékkal, játékmaratonra fel!

Megnézem a Mini Retro Videójáték Konzolt!


Gyerek Okosóra

Az egész család megőrül érte! Egy okos óra, amely teljesen magyar nyelvű menüvel és gyerekbarát kialakítással rendelkezik! Mindent tud, amit a kifejezetten felnőtteknek szánt típusok: telefonhívások, üzenetkezelés, lépésmérő, kalóriaszámláló, alvásdetektor, zene lejátszás, kamera, hangfelvétel, böngésző.

Gyerek Okosóra

Kicsiktől a nagyokig imádni fogják! Garantáltan a legtutibb karácsonyi ajándék! 

Megnézem a Gyerek Okosórát!


Hordozható videojáték konzol

A Hordozható videojáték konzollal többé nem lesznek unalmas percek! Tökéletes társ lehet a rossz idő miatti unalmasabb napokon vagy nyaralásokon. A konzol akár a TV-re is ráköthető, így óriási képernyőn élvezhető a játék. Szuper széles LCD kijelzővel és 2000 beépített játékkal a végtelen szórakozásért.

Hordozható videojáték konzol

A fergeteges szórakozás garantált! 😉

Megnézem a Hordozható videojáték konzolt!


MagicDraw világító rajztábla

Kisgyermek a családban? Imád rajzolni? Lepd meg őt ezzel a MagicDraw világító rajztáblával, amivel életre is kelthetitek a rajzokat és csodáljátok őket 3D-ben! Fantasztikus élmény kicsiknek és nagyoknak is!

MagicDraw világító rajztábla

Fantasztikus játék, amivel szabadon szárnyalhat a fantázia és fejlődhet a kézügyesség!

Megnézem a MagicDraw világító rajztáblát!


Kellemes ünnepeket kívánunk! 🎄

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Repülő tündérhercegnő
3 090 Ft

Gyermeked odavan a tündérmesékért?  Váltsd valóra az álmát, és lepd meg egy igazi Repülő tündérhercegnővel! Ez biztosan egy különleges ajándék lesz, amellyel örömet hozol Neki! 😍

MagicDraw világító rajztábla 
2 890 Ft

Feldobnád a lakást a gyermekeid rajzával? Valami különleges ajándékkal lepnéd meg az apróságokat?  A MagicDraw világító rajztábla meghökkentő színeivel és egyedi rajzaiddal fogja beragyogni otthonodat! Keltsd életre a rajzokat és csodáld őket 3D-ben!

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések feldolgozása várhatóan január 2-ától kezdődik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp