2022 bomba ajándékai férfiaknak!

Legyünk őszinték!

Bár mi nők nagyon szeretünk ajándékozni, valahogy mégis elég gyakran bakizunk, ha férfinak kell ajándékot vennünk! A műszaki cikkekhez nem nagyon értünk, technikai adatokkal pedig a világból is ki lehetne kergetni. A boxer-zokni-parfüm szentháromság pedig már leáldozóban van.

Na meg a másik az, – de cáfolj meg, ha tévedek-  hogy baromi nehéz meglepni a férfiakat! Mi örülünk mindennek! Egy kis ékszer, konyhai kiegészítő, valami extra menő, új takarító cucc, valami aranyos dekoráció, de még akár egy plüsstől is szárnyalunk. Na de a pasik?

Ha már teljesen kifogytál az ötletekből, de idén semmiképpen nem szeretnél unalmas és felesleges dolgokat venni karácsonykor a párodnak, akkor ez az összeállítás Neked is jól fog jönni!

Íme néhány ajándékötletet, amelyek között garantáltan lesz olyan, aminek a Te barátod is örülni fog! 😉😁


TV LED világítás

A pasik imádják a modern megoldásokat, nem igaz? Na, ez a  TV LED világítás pont ilyen modern kiegészítője egy lakásnak! Zseniálisan mutat, igazán modernné és dizájnossá varázsolja a környezetét. Színe egy gombnyomással megváltoztatható és így a szoba hangulata, összképe is megváltozik.

TV LED világítás

Ha a Te párod is odavan az ilyen modern otthon kiegészítőkért, akkor ezzel a ezzel nem lőhetsz mellé!

  Megnézem! 


AnyCast TV okosító Stick

Van olyan férfi, aki nem szereti az okos kütyüket? Nem hiszem! 😏 Az AnyCast TV okosító Stick éppen ezért tökéletes karácsonyi ajándék! Ez a stick villámgyorsan felokosítja a régi TV-ket! Segítségével kábelek nélkül köthető össze a TV és a telefon, így lehet netezni, videókat nézni vagy éppen játszani a TV-n!

AnyCast TV okosító Stick

Ajándékozz okos TV-t szinte fillérekből! Ez aztán a hasznos és ötletes ajándék!

  Megnézem! 


Hűthető sörcsapoló gömb

Meccsnézés, grillezés? Családi, baráti összejövetelek? Ha olyan pasinak keresel ajándékot, aki imádja az ilyen eseményeket, akkor ezzel a Hűthető sörcsapoló gömbbel garantáltan nagy örömet szerezhetsz neki! Ez a sörcsapoló eszméletlenül menő, hihetetlenül jól néz ki, ráadásul a házigazda dolgát is megkönnyíti, hiszen nem kell a töltögetéssel foglalkozni! Na és persze nem csak sörrel tölthető meg! 😏

Hűthető sörcsapoló gömb

Ezzel a zseniális sörcsapoló gömbbel garantáltan nagy lesz az öröm! Mindenki imádni fogja!

  Megnézem! 


Luxus ajándék szett férfiaknak

Ez az órából, pénztárcából, övből, napszemüvegből, kulcstartóból és tollból álló szett tökéletes ajándék férfiaknak! Elegáns, modern, letisztult és igazán férfias! Gyönyörű díszdoboza tovább emeli a fényét!

Luxus ajándék szett férfiaknak

Elegáns és férfias kiegészítők egy igazán exkluzív díszdobozban, mellyel igazán nagy örömet szerezhetsz.

  Megnézem! 


VR BOX 2.0 Virtuális valóság szemüveg

Eszméletlen élmény, most szinte FILLÉREKBŐL! Ezzel a VR BOX 2.0 Virtuális valóság szemüveggel villámgyorsan egy egészen más, fantasztikus világba csöppenhet át ajándékozottad! Filmnézés, játékok 3D-s környezetben, mintha valóban ott lenne az ajándék tulajdonosa! Ez az az élmény, amit mindenkinek át kell élnie!

VR BOX 2.0 Virtuális valóság szemüveg

Elegáns és férfias kiegészítők egy igazán exkluzív díszdobozban, mellyel igazán nagy örömet szerezhetsz.

  Megnézem! 


Ergonomikus forgószék lábtartóval

Ideje lecserélni a kiült, kopott székeket! Ez az Ergonomikus forgószék lábtartóval tökéletes ajándék gamereknek, home office-ban dolgozóknak! Minden részletében maximális kényelemre tervezték, így a hosszas ülés sem jelenthet problémát.

Ergonomikus forgószék lábtartóval

Ezzel a modern és elegáns székkel garantáltan nagy örömet szerezhetsz!

  Megnézem! 


Na, hogy döntöttél? 😊 Mi kerül idén a fa alá nálatok? 😉🎄

Kellemes ünnepeket! 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

AnyCast TV okosító Stick
5 890 Ft

Nincs lehetőséged okos TV-t venni, de te is haladnál a korral? Nem kell aggónod! Megérkezett a AnyCast TV okosító Stick, amivel bármilyen TV-ből okos TV-t varázsolhatsz egy pillanat alatt! 

Hűthető sörcsapoló gömb
11 990 Ft
-23%
9 190 Ft

Ez a praktikus kivitelezésű hűthető sörcsapoló gömb nem hiányozhat a legszórakoztatóbb bulikról és ünnepségekről! Ideális italok felszolgálására és hűtésére, mivel tartozéka egy jeget tartalmazó zárt rekesz, amely hűti az italokat anélkül, hogy a jég beleolvadna a hűteni...

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések feldolgozása várhatóan január 2-ától kezdődik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp