Pénztárcabarát ajándékok – mindenkinek!

Ez az elmúlt két éve senkinek sem volt könnyű. A világ a feje tetejére állt, sokan a munkahelyüket, az anyagi stabilitásukat is elveszítették, így a pénz és a tudatosság idén talán még inkább központi téma lett. Közeleg a karácsony, ami bár a szeretet ünnepe, mégis kevés olyan család van, ahol ne kerülne valami kis ajándék a fa alá.

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz idén kisebb vagyont áldozni az ajándékokra, akkor sem kell kétségbe esned! Most olyan szuper pénztárcabarát ajándékokat hoztam, amelyekkel biztosan nagy örömet szerezhetsz majd, mégsem megy rá az összes pénzed.

Érdekelnek az idei legtutibb pénztárcabarát ajándéktippek?💰 Mutatjuk! 👇

MultiColor Dekoráló LED szalag

Ez a király MultiColor Dekoráló LED szalag szinte bárkinek tökéletes ajándék lehet! Modern és mutatós világítás, ami minden otthonban jól mutat! Színe egy gombnyomással állítható, így vele változik a szoba összképe, hangulata is! Igazán egyedi ajándék!

MultiColor Dekoráló LED szalag

Moder, hasznos és praktikus ajándék, amivel szinte bárkinek örömet szerezhetsz.

Megnézem a LED szalagot!


24K Arany Rózsa

A 24K Arany Rózsa egy igazán romantikus, kifejezetten nőknek szóló ajándék! A rózsa évszázadok óta a szerelem jelképe, ami most olyan külsőt kapott ami nem csak, hogy páratlan és igazán gyönyörű, hanem időtálló is! A végtelen szereteted kifejezésére ezért tökéletes ez a soha el nem hervadó rózsa!  Az aprólékosan kidolgozott virág klasszikus, mégis modern és lenyűgöző.

24K Arany Rózsa

Ha szeretnéd kifejezni szerelmed és megbecsülésed, ajándékozd meg párodat egy ilyen időtálló, romantikus rózsával.

Megnézem a rózsát!


Kézi fóliahegesztő gép

Egy praktikus ajándék, amire tényleg minden háztartásban szükség van! A Kézi fóliahegesztő géppel villámgyorsan le lehet zárni a felbontott zacskókat, így az ételek, rágcsálnivalók tovább őrzik meg frissességüket és a minőségüket. Sőt, még a konyha tisztán tartásában is nagy szerepet játszhat. Gondoljunk csak bele! Egy rossz mozdulat és máris kiborult a tészta vagy a rizs, ami azért elég idegesítő.

Kézi fóliahegesztő gép

Ha ismersz valakit, aki utál pazarolni, akkor nála tuti sikered lesz, ha ezzel a praktikus fóliahegesztővel leped meg!

Megnézem a fóliahegesztőt!


Elektromos élező

Kicsorbult élek, használhatatlanul elkopott kések? Nincs olyan konyha, ahol ez ne jelentene problémát! Ha van olyan ismerősöd, aki sokat sürög-forog a konyhában, akkor neki ez a praktikus Elektromos élező tökéletes ajándék! Segítségével bárki egyszerűen és biztonságosan varázsolhatja pengeélessé a kicsorbult éleket, így többé nem okozhatnak gondot a tompa kések!

Elektromos élező

Minden konyhában ott a helye! Tökéletes ajándék igazi konyhatündéreknek!

Megnézem a élezőt!


Okos kulcstartó

Van olyan ismerősöd, aki ha lehetne, még a fejét is elhagyná? 😁 Ha igen, akkor lepd meg őt ezzel a király Okos kulcstartóval, amivel ezentúl semmit nem téveszthet majd szem elől! Használható táskán, pénztárcán, kulcson, de még akár kiskedvenc nyakörvére is rátehető! Ez a kis eszköz bluetooth kapcsolata révén folyamatosan kommunikál a telefonnal, így a fontosabb dolgok mindig biztonságban lehetnek. Egyszerű de nagyszerű!

Okos kulcstartó

Hasznos és praktikus ajándék azoknak, akik mindig elhagyják, elfelejtik, hogy hova tették a dolgaikat.

Megnézem a kulcstartót!


Toalett LED világítás

Ezzel a Toalett LED világítás felturbózhatod szeretted WC-jét! A modern világítás jól néz ki, ráadásul mozgásérzékelős, így a felkapcsolásával sem kell bajlódni! Éjszaka, a sötétben a mosdó fele botorkálva különösen hasznos, hiszen jelzi az irányt, mégsem veri ki az álmot az ember szeméből.

Toalett LED világítás

Ez a modern és praktikus kis eszköz nem hiányozhat egy fürdőszobából sem!

Megnézem a Toalett LED-et!


AnyCast TV okosító Stick

Okos TV anyagi csőd nélkül? Igen! Az AnyCast TV okosító Stickkel villámgyorsan felokosítható a régi TV! Az AnyCast TV okosító vezeték nélkül kommunikál bármilyen eszközzel, legyen az tablet, okostelefon, laptop vagy számítógép. Beüzemelése egyszerű és gyors! Egyszerűen csatlakoztatni kell a TV HDMI bemenetébe a sticket, és a WiFi hálózaton keresztül rácsatlakozni.

AnyCast TV okosító Stick

Mostantól bárki élvezheti az okos TV-k minden előnyét!

Megnézem a TV okosítót!


LCD Digitális jegyzetfüzet

Tedd könnyebbé a jegyzetelést, a családnak való üzenést, az emlékeztetők írását az LCD Digitális jegyzetfüzettel! Praktikus és kényelmes megoldás a mindennapokra. Egyszerű használatának köszönhetően még a kisebbek is könnyen tudják kezelni! Nem kell ceruzákat, tollakat és papírokat használnia, a digitális jegyzetfüzet már modernebb megoldást nyújt a gyermekek számára is!

LCD Digitális jegyzetfüzet

Minden pillanatban szem előtt lehet minden fontosabb írás! Tökéletes ajándék feledékenyebb társainknak (is)! 🙂

Megnézem a jegyzetfüzetet!


Egy jó ajándékra nem kell, hogy a gatyád is rámenjen! Válassz pénztárcabarát ajándékaink közül, amikkel pénzed is marad és az öröm sem fog elmaradni! 🤗🎁

Kellemes ünnepeket! 🎄

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

MultiColor Dekoráló LED szalag
4 090 Ft
-26%
2 990 Ft

Szeretnéd otthonod eredeti, kreatív módon megvilágítani? Szereted a különleges, egyedi, formabontó dolgokat?  Szerezd be a MultiColor Dekoráló LED szalagot, amellyel egyszerűen, költséghatékony módon változtathatod meg lakásod fényét, megjelenését, hangulatát!  A LED...

24K Arany Rózsa
3 490 Ft
-14%
2 990 Ft

Egy igazán szuper és különleges ajándékot keresel kedvesednek?  Ne keress tovább! A 24K Arany Rózsával nem nyúlhatsz mellé! A rózsa már évszázadok óta a szerelem és az érzelmek szimbóluma. Ezzel a 24 karátos aranyozott rózsával biztosan leveszed a lábáról szerelmedet!

Elektromos élező
1 590 Ft

Ugye Téged is bosszant, ha nem éles a kés vagy az olló? Nem csak bosszantó, de veszélyes is! De ennek most vége! Itt az elektromos élező, amivel egyszerűen, gyorsan és hatékonyan élezhető kés, olló vagy akár csavarhúzó is! Egyszerű használat, maximális hatékonysá...

Toalett LED világítás
1 890 Ft
-15%
1 590 Ft

Ugye milyen kellemetlen éjszaka a mosdóba kibotorkálva felkapcsolni a villanyt? Kiveri az álmot a legjobb alvó szeméből is! Azonban itt ez az apróság, ami nemcsak feldobja a fürdőszobát, hanem hasznos kiegészítője is lesz! A Toalett LED világítás mozgásra kapcsol be,...

AnyCast TV okosító Stick
5 890 Ft

Nincs lehetőséged okos TV-t venni, de te is haladnál a korral? Nem kell aggónod! Megérkezett a AnyCast TV okosító Stick, amivel bármilyen TV-ből okos TV-t varázsolhatsz egy pillanat alatt! 

LCD Digitális jegyzetfüzet
3 390 Ft
-61%
1 290 Ft

Könnyebbé tennéd a jegyzetelést, a családnak való üzenést, az emlékeztetők írását?  Az LCD Digitális jegyzetfüzettel már megteheted! Praktikus és kényelmes megoldás a mindennapokra, ráadásul nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is imádni fogják! Tökéletes megoldás...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp