Fizetési módok, Szállítási díjak

Fontos tudnivalók a fizetésről:

Megrendelésed kétféleképpen tudod kifizetni:

  • Utánvételes fizetés esetén átvételkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, amely magába foglalja a termék/termékek árát és a szállítási költséget is. (Utánvételes fizetési mód díja 490 Ft.)
  • Online bankkártyás fizetéssel az OTP simple alkalmazáson keresztül, bármely MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyával. (Az online bankkártyás fizetési mód díjtalan.)

Fontos tudnivalók a szállításról:

Mikorra esedékes a szállítás?

  • Feladás után a futárszolgálat egy napon belül kiszállítja a megrendelést. A várható szállítási időintervallumról az Express One futárszolgálat SMS üzenetben ad tájékoztatást a kiszállítás napján.

Társaságunk az Express One futárszolgálatot veszi igénybe a Felhasználó által megvásárolt termékek kiszállításához, amelynek költsége 1090.-Ft.

Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot vagy több terméket rendeltél, rendelésed több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagra szállítási díj nem kerül felszámításra.

A szállítással kapcsolatban további információt a GYIK menüpontban, vagy IDE kattintva találsz.

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 2-án történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp