Fizetési módok, Szállítási díjak

Fontos tudnivalók a fizetésről:

Megrendelésed kétféleképpen tudod kifizetni:

  • Utánvételes fizetés esetén átvételkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, amely magába foglalja a termék/termékek árát és a szállítási költséget is. (Utánvételes fizetési mód díja 490 Ft.)
  • Online bankkártyás fizetéssel az OTP Simple alkalmazáson keresztül, bármely MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyával. (Az online bankkártyás fizetési mód díjtalan.)

Fontos tudnivalók a szállításról:

Társaságunk az Express One futárszolgálatot veszi igénybe a Felhasználó által megvásárolt termékek kiszállításához.

  • Csomagpont/Csomagautomata (OMV Express One csomagpont, Packeta csomagpont, AlzaBox automata): 890 Ft
  • Házhoz szállítás Express One futárszolgálattal: 1.390 Ft

Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot vagy több terméket rendeltél, rendelésed több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagra szállítási díj nem kerül felszámításra.

Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy webáruházunkban néhány termékünk szállítása eltér az alapértelmezett szállítási díjaktól. Ezek általában nagyméretű vagy nehezebb termékek, amelyek különleges kezelést igényelnek a szállítás során.

Ennek megfelelően, az ilyen termékek szállítási díja 4.990 Ft, hogy biztosítsuk a megfelelő csomagolást és a biztonságos kézbesítést. Fontos számunkra, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, és hogy termékeink sértetlenül és időben érkezzenek célba.

  • Magyar Posta csomagkézbesítés: 5.990 Ft

Mikorra esedékes a szállítás?

  • Feladás után a futárszolgálat egy napon belül kiszállítja a megrendelést. A várható szállítási időintervallumról a Express One futárszolgálat SMS üzenetben ad tájékoztatást a kiszállítás napján.

A szállítással kapcsolatban további információt a GYIK menüpontban, vagy IDE kattintva találsz.

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp