GaranciaFutár Szolgáltatás

 

NEM MŰKÖDIK? GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNK SEGÍTSÉGÉVEL AZ ÜGYINTÉZÉS GYORS ÉS EGYSZERŰ!

Garanciafutár szolgáltatásunkat azért hoztuk létre,  hogy megkönnyítsük a  termékek meghibásodásával járó ügyintézést. Garanciafutárunk segítségével a meghibásodott terméket  díjtalanul eljuttathatod hozzánk. A cserét követően a terméket visszajuttatjuk Neked ingyenesen.

 

KI VEHETI IGÉNYBE GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti aki webáruházunkban vásárolt, és a termék átvételétől számított szavatossági-, vagy jótállási idő keretén belül jelzi igényét.

 

HOGYAN TUDOK GARANCIAFUTÁRT IGÉNYELNI?

Amennyiben terméked meghibásodott kérjük, töltsd ki a Garanciafutár nyilatkozatot, vagy kérd ügyfélszolgálatunk segítségét az alábbi telefonszámon: +36 21 334 4022 (Normál díjas vezetékes szám)

 

HOGY KÜLDJEM VISSZA A HIBÁS TERMÉKET?

A Garanciafutárral visszaküldött termékeket minden esetben a készülék eredeti, gyári csomagolásában, vagy annak hiányában a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni! A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Az igényléshez kérjük, hogy készítsd össze a következő dokumentumokat:

  • a hibás termék számlája (eredeti vagy másolat)
  • a hibás termékről készült fotó(k)

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS?

  1. Töltse ki az itt található űrlapot a folyamat elindításához.
  2. Küldje el a kitöltött űrlapot és a hibás termékről készült fotót az alább e-mail címre: [email protected]
  3. A  futár átveszi a meghibásodott terméket várhatóan a fenti űrlap beküldésétől számított 5 munkanapon belül. Kérjük, csomagolja be megfelelően a terméket, amennyiben a számla rendelkezésére áll, úgy azt is helyezze a csomagba. A csomagot megcímezni nem szükséges, a szállítólevelet a futárszolgálat munkatársa biztosítja és helyezi a csomagra.
  4. A termék javítás utáni visszaküldése futárszolgálattal történik, ami a termék vásárlója számára szintén díjmentes.

 

MI TÖRTÉNIK, HA A HIBA NEM GARANCIÁLIS JELLEGŰ?

Abban az esetben, ha a hibásnak vélt termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, úgy a szolgáltatás igénybevételekor a bevizsgálási díjtól eltekintünk, de a futárköltséget a vásárlónak kell vállalnia. A futár díja szállításonként 1090 Ft, vagyis oda-vissza szállítás esetén összesen 2180 Ft.

 

FONTOS TUDNI!

Cégünk nem felel az adatvesztésekből okozott károkért. Az adatok biztonsági mentéséért a vásárló a felelős. Kérjük, mindig mentse le adatait a visszaküldeni kívánt termékről.
A GaranciaFutár szolgáltatása csupán minőségi kifogással érintett (meghibásodott/nem megfelelően működő) termékekre vonatkozik és nem azonos a 60 napos Örömgarancia joggal. A szolgáltatás igénybevételére a termék kézhezvételétől számított szavatossági-, vagy jótállási idő keretén belül van lehetőség. Amennyiben Ön nem szervizigényt szeretne bejelenteni, csupán élni szeretne a 60 napos termék-visszaküldési joggal, itt találja a szükséges információkat.

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések feldolgozása várhatóan január 2-ától kezdődik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp