Minden évben ugyanazokat a köröket futom. Jön a karácsony én pedig még az utolsó pillanatban is a hajamat tépve rohangálok boltról-boltra, valami igazán ütős és hasznos karácsonyi ajándék után. Ennek eddig mindig meg is lett az eredménye, nem voltam elég körültekintő, kicsúsztam az időből és olyan ajándékokat vettem, aminek senki sem örül igazán.

Idén viszont elhatároztam, hogy mindent másképp csinálok! Ebben a nehéz időszakban jobb a tömeget, a sorban állást elkerülni, így megfogadtam, hogy interneten fogok keresgélni.

Én sem számítottam rá, hogy ilyen gyors leszek, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült pár nap alatt rábukkannom a lehető legjobb ajándékra! 🎁

Az ajándékötlet, amit most bemutatok Neked, minden várakozásomat felülmúlta!

Szia! Hajnal Margónak hívnak, Budapesten élek a párommal és 2 lányommal. Nálunk egész nagy és összetartó a család, szegről végről minden rokonnal igyekszünk tartani és ápolni a kapcsolatot, így az ajándékvásárlási őrület csak fokozódik. Nem tudom, hogy nálatok mekkora a család, de nálunk anyagilag kifejezetten megterhelő ez a karácsonyi időszak. Baromi nehéz egy ötletes, hasznos és egyedi ajándékot találni, ami nem kerül 5 számjegyű összegbe. Bevallom, nem is szokott sikerülni. Néhány nappal ezelőtt végre megtört a jég!

Találtam egy ajándékot ami:

  • egyedi és nagyon hasznos,
  • az egészségre gyakorolt pozitív hatásai megkérdőjelezhetetlenek,
  • igényes külsejével nagyon hangulatossá varázsolja a környezetét,
  • PÉNZTÁRCABARÁT!

ForTrend Ultrahangos párologtató

Amikor rátaláltam, egyszerűen oda és vissza voltam tőle! Annyira jó ötletnek tartom, hogy úgy érzem, erről Neked is muszáj tudnod! Rábukkantam egy párologtatóra, ami nagyon elegánsan mutat, szuper áron van és még világít is. Amikor megláttam azonnal tudtam, hogy na EZ egy tökéletes karácsonyi ajándék! 3 darabot is rendeltem belőle (1-et magamnak, 2-t ajándékba adok majd).

Nagyon gyorsan megérkezett és már alig vártam, hogy kipróbálhassam! Nagyon jó érzés volt, végre tudtam, hogy igazi örömet fogok okozni az ajándékommal. Ráadásul nem egy sablonos parfüm (aminél azt sem tudom, hogy tetszeni fog-e az illat), vagy valamilyen ruha (és a méret vajon jó lesz-e?) kerül a fa alá.

Szóval leteszteltem az egyiket és azt kell, hogy mondjam, ez valami szenzációs! Természetesen az alap funkciója, hogy párásítja a szoba levegőjét, de kevesen ismerik a tényt, hogy javítja a belélegzett levegő minőségét is, ami pedig rengeteget számít. Főleg egy olyan lakás esetében, ami egy nagyváros, forgalmas utcája mellett helyezkedik el. Mi ugye Budapesten élünk, ahol azért nem jellemző a friss, vidéki levegő, így számunkra tényleg elengedhetetlen egy ilyen párologtató. Nem is tudom, hogy eddig hogyan élhettünk nélküle.

Egy kicsit jobban beleástam magam a témába és megdöbbentő dolgok derültek ki arról, hogy mi mindenre jó egy párásító! Nem is értem, hogy miért nincs még mindig lakásban legalább egy darab?!

Ahogy elkezdődik a fűtésszezon az én kezeim elkezdenek kiszáradni és viszketni, aztán tavaszig küzdök a vakarózással és a fájdalommal. Így ami a legjobban megfogott a párásítóval kapcsolatban, az az, hogy segíthet megőrizni a bőr hidratáltságát, így nem száradnak ki a kezek. Azt hiszem a bőrgyógyászt és a különböző kézkrémeket elfelejthetjük egy időre… 🙂

A jótékony hatásain túl a külseje is igazán kedves számomra. Szeretem az ilyen egyszerű, letisztult és modern dolgokat. Emellett a beépített világítást is szuper ötletnek gondolom! Kellemes, lágy fénye van és folyamatosan változtatja a színeit. Nagyon hangulatossá tudja tenni a lakás bármelyik pontját. Ja, és ha már a hangulatról beszélek, a LÉNYEG: csepegtettem a vízbe egy kis aromát és olyan atmoszférát varázsolt a lakásban, hogy 2x jobb hangulatom lett tőle! Beillatozza az egész lakást! Imádooom! 😍

Én egyszerűen nem tudok betelni vele, ennyi pénzért meg ráadásul ajándék! Szerintem aligha találhattam volna ennél jobb ajándékot! Alig várom, hogy elteljen a maradék idő és lássam a családtagjaim arcán azt az örömet.

Köszönöm, hogy elolvastad a tippem és nagyon remélem, hogy segíthettem.

Üdvözlettel,

Hajnal Margó

Megnézem a párologtatót!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

ForTrend Ultrahangos párologtató
3 790 Ft

Innovatív megoldás a ForTrend-től! Varázsolj percek alatt tiszta, friss levegőt szobádban és hatványozd meg komfortérzeted a ForTrend Ultrahangos párologtatóval! A különböző aromákkal különleges hangulatot kölcsönözhetsz a lakásodnak. A megnövelt páratartalom miatt pedig...

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések feldolgozása várhatóan január 2-ától kezdődik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp