Dávid vagyok és ez a kis szösszenet azért íródik, hogy megosszam veletek életem legnagyobb befektetését!

Azt érdemes rólam tudni, hogy a technika és a modern eszközök szerelmese vagyok!
Sajnos az már más kérdés, hogy a fizetésem nem engedi meg, hogy ilyen eszközökre kisebb vagyonokat költsek. Ahhoz, hogy haladni tudjak a korral, sokszor ‘okos’ megoldásokat kell keresnem.

Így lett okostévém is fillérekből! 

AnyCast1

Még évekkel ezelőtt vettem egy hagyományos, vagy ha úgy tetszik buta tévét. Mondanom sem kell, ez a kiadás is eléggé megterhelte a pénztárcámat. Akkor még az okostévé nagyon távolinak tűnt, álmodni nem mertem róla!

Aztán ahogy teltek az évek egyre modernebb készülékekkel lettek tele a boltok. Én sem akartam lemaradni az élményről! Egy ilyen tévé nekem is kell! Ki ne akarna a telefon kis képernyője helyett óriási ‘vásznon’ filmet nézni? Az internetezésről ne is beszéljünk! Alapos utánajárás után jött a csalódás… Az okostévék ára. Mégis kinek van több százezre egy ilyenre? 

Tudtam, jöhet az ‘okos’ megoldás keresése!

Weboldalakon, webáruházakban kezdtem kutakodni. A keresgélés szerencsére hamar sikerrel is járt! Megtaláltam az AnyCast TV okosító Sticket! 
„Igazi TV tuning!”

AnyCast2

Gyorsan rendeltem is egyet és alig vártam, hogy a futár megérkezzen! Eddig akárhány helyről rendeltem, mindig várnom kellett. Most viszont a rendelés leadása utáni napon meg is kaptam a csomagot! És hogy mi fogadott? Igényes csomagolás, termékleírásnak megfelelő TV okosító és mindenre kiterjedő használati utasítás! Gondoltam a beüzemelése eltart majd egy darabig, de hála a pontos utasításoknak összesen kb. 10 perc volt az egész!

Pár ezer forint és 10 perc egy okostévé? IGEN! 

Ez a kis okosító tényleg működik! A használata egyszerű, a rákapcsolódás gyors, az élmény pedig valami fantasztikus! Azóta szó szerint a függője lettem! Minden este filmet nézek, az ágyból, kényelmesen és nem egy kis telefont szorongatva.
Egyszerűen imádom! 

AnyCast-M2-Plus-Airplay-1080P-Wireless-WiFi-Display-TV-Dongle-Receiver-HDMI-Support-DLNA-Miracast.jpg_640x640 (1)

Az egyik legjobb barátom először nem értette, mire ez az órási felhajtás, de az első közös filmezés után közölte, hogy ilyen neki is kell!

Az AnyCast-ról lényegében annyit kell tudni, hogy bármilyen eszközzel használható és bárki számára egyszerűen beüzemelhető és kezelhető. Külsőre, kialakításra gyakorlatilag olyan, mint egy sima pendrive. De ami a legjobb: nem kell hozzá idegesítő, össze-vissza lógó, összegabalyodó vezeték sem! 

Ez az  AnyCast TV okosító Stick igazi főnyeremény azoknak, akik nem tehetik meg, hogy okosra cseréljék régi készüléküket! 

Én személy szerint a környezetemben már minden embernek ajánlottam, páran pedig már rendeltek is! Most őszintén! Nagy képernyőn filmet nézni, az ágyból, kényelmesen, együtt a családdal! Van ennél jobb? Nem hiszem!

A karácsony közeledtével, ha már teljesen kimerültünk az ajándékötletekből, akkor ez tökéletes választás technika-őrülteknek!

tv okosító

Ugye Te sem mondasz le erről az élményről?
Én innen rendeltem: https://boldogkaracsonyt.hu/termek/mirascreen-tv-okosito-stick/

Szerintem ez a kis eszköz másnak is akkora örömet fog okozni mint Nekem!

Köszönöm, hogy elolvastad!
Szép napot,
Dávid

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp