Bizony, nem egyszerű ajándékot választani annak, akit a legjobban szeretünk. „Mi van, ha nem tetszik neki? Szüksége van erre? Fogja egyáltalán használni?” – Kérdezzük magunktól, miközben görcsösen járjuk az áruházakat. Ráadásul, szinte minden éven beleesünk abba a hibába, hogy utolsó pillanatra hagyjuk a karácsonyi vásárlást, vagy nem?

Ha idén szeretnéd magadat előre bebiztosítani egy tuti ajándékkal, akkor tekintsd meg ezt a pár tippet, ami nőknek és férfiaknak egyaránt hasznos lehet.

24K Arany Rózsa

Férfiként nehéz lehet elképzelni, hogy a nőket mivel lehet levenni a lábukról. Pedig a válasz egyszerű: romantikával! Gondolj csak bele! Nagyon könnyű valami konyhai kiegészítőt ajándékozni, de ugyan ki szereti, ha eszébe juttatják, mennyi teendője van a háztartás vezetésével? Viszont ez a gyönyörű arany rózsa egy egyszerű gesztus, amivel biztosan emlékezteted majd szíved választottját, hogy mennyire szereted és becsülöd.

24K Arany Rózsa

Egyedi díszdobozában tökéletes ajándék lesz a fa alatt. Nyűgözd le szíved hölgyét egy ilyen lélegzetelállító ajándékkal!

Megnézem a rózsát!

100% szerelem gyűrű rózsabox

Ha előző ajánlatunk nem győzött meg eléggé, akkor vess egy közelebbi pillantást erre a különleges gyűrűre, melyet egy kreatív díszdobozban adhatsz át párodnak. A kívülről egyszerű doboz egy 3D rózsát rejt magában, aminek közepében van elhelyezve a gyűrű. De van még egy apróság! Ha közelebbről megnézed, akkor láthatod, hogy a gyöngy belsejében a „Szeretlek” szó van belevésve, méghozzá 100 nyelven!

100% szerelem gyűrű rózsabox

Nem tudod elégszer elmondani, mennyire szereted? Mutasd meg 100 száz nyelven!

Megnézem a gyűrűt!

Na, de mit adjunk a férfiaknak?

Azt már mindenki tudja, hogy a férfiak nem annyira romantikusak, mint a nők. De mivel lehet meglepni őket? Íme néhány tipp.

Retro videójáték konzol

A retró és nosztalgikus játékok kedvelőinek ajánljuk a Retro videójáték konzolamivel az időutazás, a felejthetetlen jókedv és játékélmény garantált! A hosszan tartó játékélményről 568 játék gondoskodik! Beállítása pedig gyerekjáték, nincs másra szükség, csak egy TV-re és már kezdődhet is a nosztalgia!

Ha a te párod is szereti a videojátékokat, akkor ezzel az ajándékkal tuti leveszed a lábáról!

Megnézem a konzolt!

Kellemes ünnepeket!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp