Ha elképzelésed sincs még, hogy mivel lepd meg rokonaid karácsonyra, akkor ajánlok egy rendkívül praktikus apróságot, aminek a család szinte bármely tagja hasznát veheti. Az iTag okos kulcstartó remekül helyettesítheti a zoknit vagy tusfürdő-csomagot a fa alatt, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy olyan problémákra nyújthat megoldást, amivel mindenki szembesül a mindennapokban.
img_3220
Az iTag egy rendkívül sokoldalú kütyü, amit szinte bármilyen használati tárgyhoz erősíthetsz, amit szeretnél biztonságban tudni. Bármire rakod az iTaget, az utána elhagyás- és lopásbiztossá válik. Hogy miért? Elég a kulcstartót vezeték nélkül (Bluetoothon keresztül) csatlakoztatni iOS vagy Android rendszerű telefonodhoz, majd letölteni pillanatok alatt az alkalmazást, ami ezután automatikusan jelzi, ha például kiesne a zsebedből a kulcscsomód, sőt, Google Maps-en mutatja a helyzetét, ha elég távol kerülne. De ez csak egy példa a számtalan lehetőség közül. Rácsatolhatod a kulcstartót például utazóbőröndökre, hogy könnyebb legyen megtalálni a repülőtéren, megoldást jelenthet a folyamatosan eltűnő tévé-távirányító kérdésére, de akár a házi kedvenced nyakörvére is helyezheted, hogy ne kelljen megijedned ha, mondjuk, a postás után szaladna sétáltatás közben, vagy csak hajlamos a lakás legeldugottabb sarkaiban bujkálni fürdetés előtt.
img_3217

Itt azonban nem merül ki a kulcstartót hasznossága. Magadnál tartva a telefonod gyorsgombjaként is funkcionálhat. A kulcstartót hordása közben szerencsére nem hagytam el, azonban ez a funkció így is hasznosnak bizonyult. Egy gombnyomással megjelölhetsz egy pontot a térképen, például hogy tudd hová parkoltál, illetve a telefon kameráját is távolról vezérelheted vele, ha unod már a szelfibotot amikor a családdal vagy barátokkal akarsz fotózkodni. Mindemellett akár fél évig is bírja elemcsere nélkül, így tényleg mindig ott lesz, amikor szükséged lenne rá.

 01_wm1

 

Engem meggyőzött. Amennyiben téged is és meglepnéd vele magad, vagy bármelyik családtagod, rendeld meg gyorsan, mielőtt elkapkodnák a webshopokról.

 

Kinek ajánljuk? Minden okostelefonnal rendelkezőnek ideális ajándék.
Kinek nem ajánljuk? Okostelefonnal nem rendelkezők az okoskulcstartót nem tudják használni.
Értékelések: 4.3/5
Ár: 3.990 Ft
Szállítás: 1 munkanap

Megnézem az okos kulcstartót

 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp