Van olyan ismerősöd, akinek kicsi a konyhája, esetleg most költözött albérletbe, kollégiumba? Ha igen, akkor lepd meg őt ezzel  MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomással és turbózd fel a konyháját! Ez a gép zseniálisan sokoldalú, így biztosan nem fog pár használat után a szekrény mélyén porosodni! 😉

 

MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomás

 

MorningStation egy igazán komplex konyhai gép, ami egyszerre egy sütő, egy grill és egy kávéfőző, így több konyhai eszközt is képes helyettesíteni, mégsem foglal sok helyet, kompakt és praktikus!

A  MorningStation „teste” egy sütő, ami pont olyan, mint a hagyományos sütők. Bármi elkészíthető benne, ami egy sima sütőben is, így a reggeli melegszendvics mellett az ebédre szánt grillcsirke megsütése sem jelenthet problémát! A gép „teteje” egy teppanyaki grill sütőlap, ami rengeteg lehetőséget kínál! Sajt, húsok, zöldségek? Bármelyik elkészíthető rajta! Az oldalán pedig egy beépített kávéfőző kapott helyet, így még a napindító kávé is elkészíthető ezzel a sokoldalú géppel!

MorningStation - Multifunkciós reggeliző állomás

Sokoldalúsága és kompakt kialakítása miatt tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki most készül berendezni a konyháját!

Megnézem közelebbről!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

MorningStation - Multifunkciós reggeliző állomás
23 190 Ft

Rohanósan induló reggelek? Ráadásul még reggelit és kávét is készítened kell? ITT a megoldás! Készíts álomreggelit az egész családnak pillanatok alatt a MorningStation - Multifunkciós reggeliző állomás segítségével! Ez a komplex reggeli készítő gép kávéfőzővel, keny...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp