A legtöbben mostanra már beszerezték a karácsonyi ajándékokat, de ha neked még nem sikerült, ne ess pánikba! Én is mindent az utolsó pillanatra szoktam hagyni.
Még van egy utolsó esélyed olyan ajándékot venni, ami tényleg menő és hasznos.

Viszont figyelmeztetnem kell Téged: Az óra ketyeg és már csak néhány órád maradt. SŐT! Az is lehet, hogy amikor ezt a cikked olvasod, már csak perceid vannak, hogy cselekedj!

De éppen ezért nem is szeretnék túl sok rizsázni, csapjunk a lovak közé!
Két menő nőknek szánt ajándékötlettel készültem ma.
Mindkettő újdonság, nemcsak a magyar, de a nemzetközi piacon is friss, ezért szinte mérget veszek rá, hogy annak, akit meg akarsz ajándékozni még nincs.
Lehet azt sem tudja, hogy egyáltalán léteznek ezek az eszközök, pedig az tuti, hogy minden nő megbolondul értük!

Nah, de mik is ezek?

1. Gőzölős Hajvasaló

A sima hajvasalókról gondolom nem kell túl sokat mesélnem. Tudod hogyan működnek, mire valók és a létjogosultságuk is megkérdőjelezhetetlen. Mára már szinte minden nő eszköztárában ott vannak, hiszen ha az alkalom úgy kívánja, szükség van a tűegyenes hajra.
Csakhogy rengeteg hátrányuk is van! Nemcsak, hogy eszméletlenül roncsolják a hajat, de a használatuk is babrás és körülményes.

Azonban eljött a hajvasalók új generációja! A gőzölős hajvasaló, mint ahogyan a nevéből nem nehéz kitalálni, a gőz erejével teszi gyorsabbá, hatékonyabbá és mindenekelőtt hajkímélőbbé a műveletet. Aki egyszer is kipróbálja ezt az eszközt, az soha többé nem akar majd a hagyományos vacak hajvasalókkal (bocsánat a kifejezésért) szarakodni…

Ha tudod, hogy a barátnőd, feleséged vagy akármilyen ismerősöd szokta vasalni a haját, akkor ezzel az ajándékkal egyszerűen nem lőhetsz mellé ugyanis

Látványos eredmény érhető el még a leggöndörebb haj esetén is!

Igazából több mindent felesleges is elmondanom róla, hiszen saját magad is le tudod csekkolni itt: https://boldogkaracsonyt.hu/termek/gozolos-hajvasalo/

 

Jöhet is a következő tippem:

2. Split End Trimmer Pro

Ez az eszköz egy igazi ULTIMATE ajándék! Igazából szinte nincs is olyan nő, akinek ne lenne szüksége rá!

Mégpedig azért, mert a hosszú haj gyönyörű, egészségesen tartani viszont egy rémálom. Szinte minden nő küzd vele, a végeredmény pedig csak idő és pénztárca kérdése. A legnagyobb probléma, hogy a hajvégek előbb-utóbb töredezni kezdenek, amire csakis a fodrász jelent megoldást. Azaz hogy ez volt az egyetlen megoldás IDÁIG!

A Split End Trimmer Pro egy olyan szerkezet, ami eltávolítja a töredezett hajvégeket úgy, hogy az egészségeseket épen hagyja.

Nah ez az, amire még egy fodrász sem képes! Hiszen könnyű a haj végéből levágni picit, viszont ennek 2 hátránya is van:

  1. Az egészségeseket is le kell vágni…
  2. Azok a töredezett hajszálak, amik rövidebbek a többinél, továbbra is ott maradnak, ezzel kusza hatást keltve, ami szintén nem esztétikus…

Igazából nem is kell ragoznom, a lényeget szerintem érted. Sőt, találtam egy videót, amin pontosan látszik mit is tesz a hajjal ez a kis ketyere:

 

Néhány drágább szalon már itthon is elkezdte használni a Split End Trimmer Pro-t, azonban ezek a kezelések horror áron vannak. Viszont, ha valakinek otthon van egy ilyen gépe… Az biztosan nem fog a polcon porosodni!

 

SŐT! Ha a kettőt együtt használod, az eredmény magáért beszél!

 

Remélem a segítségedre voltam az utolsó Karácsony előtti hajrában!

Kellemes Ünnepeket Kívánok!

Peti

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp