Fogalmad sincs milyen ajándékkal állj elő idén karácsonykor? Segítek!
Kukába a sablonos ajándékokkal és a haszontalan csecsebecsékkel! Ajándékozz idén valami olyasmit, aminek biztosan nagy hasznát fogja venni szeretted!

Íme 2019 legmodernebb ajándékötletei! 

Cecomix Légkeveréses Főzőkészülék

Ha valami modern ajándékra gondoltál, sőt a szeretteidnek fontos az egészséges életmód, akkor meg is van a tökéletes ajándék erre az évre! A Cecomix Légkeveréses Főzőkészülék minimális víz és olaj hozzáadásával készíti el a család kedvenc fogásait. Zseniálisan sokoldalú, felhasználásnak csak a fantázia szab határt!

Cecomix Légkeveréses Főzőkészülék

Tökéletes kiegészítője minden konyhának, de mivel könnyen hordozható, így szuper választás azoknak is,, akik sokat utaznak vagy esetleg ideális még hétvégi házakba, nyaralókba, illetve, bárhová, ahol nincs komplett konyha kialakítva.

Megnézem a főzőkészüléket!

Easy Sweep Zajtalan Takarító

Takarítóeszközt ajándékozni talán elcsépelt dolog, de nem akkor, ha ilyen nagyszerű ötletről van szó! A Easy Sweep Zajtalan Takarítónak nincs szüksége áramellátásra, csak kézi mozgatásra ahhoz, hogy a 3 forgó keféje bármikor magába gyűjtse a koszt!

Easy Sweep Zajtalan Takarító

Számos kemény felületen megkönnyíti a takarítást, legyen az csempe, linóleum, padlólap, parketta! Lepd meg ezzel a nagyszerű eszközzel szeretteidet, és spórolj nekik rengeteg időt és energiát a mindennapokban!

Megnézem a zajtalan takarítót!

Ultrahangos párologtató

Lakáskiegészítőt ajándékozni mindig jó ötlet! Na de a non plus ultra az, ha az a kiegészítő hasznos is és szép is! Az Ultrahangos párologtató egy olyan extravagáns dísz szeretteid lakásába, aminek még egészségre gyakorolt jótékony hatásai is vannak! A legmodernebb ultrahang technológiával felszerelt párologtató bármikor, bármilyen környezetben természetes, friss levegőt biztosít.

Ultrahangos párologtató

Elegáns, letisztult formatervezésű és még beépített LED világítással is el lett látva, így a látványa még éjszaka is lenyűgöző! Ajándékozd meg szeretteidet ezzel egy egyszerű kis lakáskiegészítővel és segíts kellemesebb légkört teremteni otthonukba!

Megnézem a párologtatót!

Elektromos Fali Törölközőszárító

A hideg beálltával mindenkinél sokkal nehezebben száradnak a törölközők. Ezt a problémát könnyedén meg lehet oldani ennek a praktikus Törölközőszárítónak a segítségével! Fűtőtestként nemcsak hamarabb szárítja meg a nedves törölközőket, de kellemes meleget is varázsol a fürdőszobába! Meleg időben is alkalmazható egyszerű törülközőtartóként, bekapcsolás nélkül.

Elektromos-Fali-Törölközőszárító-1Ne kelljen többé bosszankodni a kellemetlen szagú, nedves törölközők és a fürdés után különösen hideg fürdőszoba miatt! Védd meg szeretteidet az esetleges megfázásoktól is!

Megnézem a szárítót!

Töltött káposzta készítő

Nincs is jobb, mint a nagyi főztje, nem igaz? De hogyan is készül el minden fogás olyan tökéletesen mind ízre, mind látványra? Nehéz dolga van annak, aki megpróbálna a nyomába érni. Viszont, most segítségére lehetsz valakinek ezzel a remek Töltött káposzta készítővel!

Töltött káposzta készítő

Segítségével gyorsabban készülnek el az azonos méretű és alakú töltött káposzták, ráadásul még a tisztítása is egyszerű. Most már gyerekjáték lesz olyan tökéletes káposztákat formázni, mint amilyenek a nagyié!

Megnézem a töltött káposzta készítőt!

Na, melyiket választottad?

Kellemes ünnepeket!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp