Ajándékot keresni és választani baromi nehéz dolog, de egy jó ajándékot még annál is nehezebb! Főleg a férfiaknak… 🙃 Ha szeretnél biztosra menni, akkor most mutatok Neked 1 tuti tippet, amivel karácsonykor egy pasinál sem lőhetsz mellé.

Nyugi, nem a sablonos boxer-zokni-parfüm szentháromság valamelyikével készültem, hanem ezeknél valami sokkal izgalmasabb dologgal!

Hűthető sörcsapoló gömb

Minden pasi rajong valamelyik filmért, sorozatért, műsorért vagy sportért! A nassolni való bekészítve, mindenki csendre intve. De mégis legtöbbször a csendet a „Hoznál egy üveg sört/kólát, drágám?” kérdés szakítja meg…

Ha ez Neked is ismerős, akkor idén ennek a Hűthető sörcsapoló gömbnek a fa alatt a helye! 

Hűthető sörcsapoló gömb

2021 legmenőbb ajándéka, ezt garantálom! Hihetetlenül praktikus, az adagolás egyszerű, nem kell töltögetni, zárható jégtartályának hála a sör nem melegszik fel, de az olvadó jég sem vizezi fel az isteni nedűt!

Egy bulin, családi, baráti összejövetelen is megállja a helyét. SŐT! Egyenesen imádni fogják!

Ja, persze nem csak sörrel tölthető meg! 😉🍺

Köszönöm, hogy elolvastad a tippem! Remélem sikerült segítenem Neked, hogy megajándékozottad szája tátva maradjon az ajándék kibontásakor! 🙂

MEGNÉZEM A SÖRCSAPOLÓ GÖMBÖT!

Kellemes ünnepeket kívánok! 🙂

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp