Minden karácsonykor óriási dilemma, hogy mit vegyünk a nagyszülőknek!
A minek örülnél karácsonyra kérdésre ők általában a „nincs szükségem semmire”, vagy „ne költsd rám a pénzed” választ adják.

Pedig a karácsonyi ajándékozás varázsa alól ők sem lehetnek kivételek! 🥰

A meglepetéseket mindenki szereti! 🎁

Ha idős embernek választunk ajándékot, szem előtt kell tartani, hogy a szokásos ajándékvásárlási szokások itt már nem érvényesek. Nem az számít, hogy mennyire modern, mennyire trendi, mennyire felkapott most az az adott dolog. Ezeknél sokkal fontosabb, hogy legyen hasznos, legyen praktikus a kiválasztott meglepetés. Lepd meg valami olyannal, ami könnyebbé és kényelmesebbé teszi a mindennapjait! 😇

Ha okozott már gondot az ajándékválasztás idős rokonaidnak, akkor ezzel a listával idén biztosan könnyebb dolgod lesz!

Ezek a termékek garantáltan nagy sikert fognak aratni!
Nincs az a szülő, nagyszülő, aki ezek közül ne örülne valaminek!

Ultrahangos párásító és aroma diffúzor

A száraz levegő okozta kaparó torok, kínzó köhögés vagy rossz közérzet sajnos minden korosztályt érintő probléma, de talán az idősebb korcsoport az, akik jobban küzdenek ezekkel a panaszokkal. Ráadásul a fűtési szezonban még tovább erősödhetnek ezek a tünetek.

Ajándékozz tiszta, friss levegőt idősebb rokonaidnak; válaszd az Ultrahangos párásító és aroma diffúzort! Ezzel a modern párologtatóval pillanatok alatt fel lehet frissíteni a levegőt.  Letisztult formatervezésének köszönhetően pedig dekorációnak is tökéletes!

A párásítás egészségére gyakorolt pozitív hatásai megkérdőjelezhetetlenek! Csökkentheti a bőrbetegségek kialakulásának esélyét és segíthet megőrizni a bőr hidratáltságát is. Ráadásul aroma hozzáadásával otthonos, meleg atmoszférát teremt a szobában, különleges alakjának és LED fényeinek köszönhetően pedig dekorációnak is tökéletes.

Ultrahangos párásító és aroma diffúzor

Ez a párologtató igazán hasznos ajándék!

Megnézem a párologtatót


Zoknihúzó

Bár az idősek nem mindig szoktak panaszkodni, azért abban biztosak lehetünk, hogy a kor előrehaladtával sajnos egyre több (és akár erősebb) fájdalom keseríti meg a mindennapjaikat. Elképzelni is nehéz, hogy milyen az, amikor a legapróbb mozdulatok is a poklot jelentik, nem igaz? Ők pedig ezt élik meg például, ha fáj a derekuk és fel kell húzniuk a cipőt vagy a zoknit.

Ha idős ismerősödnek, rokonodnak is nehezen megy a hajolgatás, akkor a legjobb ajándék, amit csak adhatsz neki, az a Zoknihúzó segédeszköz. Speciális kialakításának köszönhetően hatalmas segítség az öltözködésben.

Használható a cipő, valamint a zokni fel- és lehúzására is, így ezzel az ajándékkal biztosan megkönnyítheted szeretted életét!

Zoknihúzó

Ez a Zoknihúzó segédeszköz hatalmas segítség!

Megnézem a zoknihúzót


Láthatatlan Hallókészülék

Az emberi szervezet öregedésével folyamatosan jelentkeznek különböző egészségügyi problémák. Többek között a hallásban is változások figyelhetőek meg.

Ha van olyan idős rokonod, akinek a hallása már nem az igazi, gyakran visszakérdez beszélgetés közben, mert alig hallja, hogy mit mondanak neki, akkor a Láthatatlan Hallókészülék igazán jó ajándék lehet!

Ez az apró, kompakt készülék szinte teljesen észrevétlenül lapul meg a fülben és felerősít minden hangot, így elkerülhetőek a kínos pillantások, a kellemetlen helyzetek. Segít a televíziót alacsony hangerőn is élvezni, és hallani a beszélgetéseket, vagy akár a suttogásokat is érthetővé tenni.

Láthatatlan hallókészülék

A Láthatatlan Hallókészülék szuper kis társ a mindennapokban, így igazán hasznos ajándék.


Cipzáros kompressziós zokni

Feldagadó, bevizesedő, fájó lábak? A korral járnak ezek a problémák.

Ez a Cipzáros kompressziós zokni viszont segíthet a vérkeringés javításában, a vízfelhalmozódás és a lábdagadás megelőzésében és kezelésében, így segíthet a fájdalommentes mozgás elérésében is. 

A cipzáros kialakításnak hála a fel- és levétele fényévekkel egyszerűbb, mint a hagyományos verzióké. Kellemes anyagú, illeszkedik a lábhoz, kényelmes viselet.

Cipzáros kompressziós zokni

Add vissza szeretted fájdalommentes lépteit ezzel a zoknival!

Megnézem a zoknit


Elektromos lábmasszírozó távirányítóval

Ez a fantasztikus lábmasszírozó maga a mennyország! Tudtad, hogy a lábadban több, mint 14 ezer idegvégződés található? Ezek az apró idegvégződések jelenléte okozza a talp rendkívüli érzékenységét, így hát nem is csoda, hogy a talpmasszázs amellett, hogy rendkívül kellemes érzés, az egészségre is jótékony hatással lehet!

A masszírozás serkenti a vérkeringést a lábakban, így egy hosszú nap után rendkívül jól tud esni a lábaknak a dögönyözés. Emellett a talpmasszázs enyhítheti a talpakra és a bokára nehezedő terhelésből eredő fájdalmakat, kikapcsol és kényeztet, hozzájárulhat a könnyebb elalváshoz. Na és persze fantasztikus érzés!

Éppen ezért olyan szuper ajándék az Elektromos lábmasszírozó, hiszen hatékony segítséget nyújthat a lábfájdalom leküzdésében; a pihentető érzésen túl nyugtat és ellazít.

Elektromos lábmasszírozó

Ajándékozz kényeztetést!

Megnézem a lábmasszírozót


Masszírozó melegítő zokni

Hallottad már idős szerettedtől, hogy fázik a lába? Ez természetes, hiszen a kor előrehaladtával romlik a vérkeringés. Ezért tökéletes ajándék ez a Masszírozó melegítő zokni, ami jóval több, mint az elsőre gondolnád!
A talpán található mintázat aprólékos gonddal került megalkotásra a reflexológiás pontok figyelembevételével, így járás közben kellemes bizsergéssel töltik el az átfagyott lábakat.

Emellett a reflexológiás pontoknak számtalan jótékony hatása van, így ez a zokni igazán különleges és hasznos ajándék!

Masszírozó melegítő zokni

Ebben a zokniban minden lépés szuper érzés!

Megnézem a Masszírozó zoknit


Ezek az ajándékok praktikusak és hihetetlen hasznosak a mindennapokban, így mindegyik tökéletes választás karácsonyi ajándéknak!
Ráadásul megkönnyítheted velük szüleid/nagyszüleid mindennapjait is!

Ne feledd! A karácsonyi ajándékozás nem csak a gyerekekről és a fiatalokról szól!
Az időseknek is jól esik a kedvesség és a törődés!

Kellemes ünnepeket kíván a BoldogKarácsonyt.hu csapata!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Zoknihúzó
3 990 Ft
-37%
2 490 Ft

Fájó derék, hát? Nehezen megy a hajolgatás? A kínzó fájdalom még az öltözködést is megnehezíti? Szerezd be ezt a Zoknihúzó segédeszközt, ami garantáltan megkönnyíti az életed! Segítségével a zokni és a cipő fel-, valamint lehúzása is csak pár mozdulat! Ne hagyd, hog...

Cipzáros kompressziós zokni
3 090 Ft
-45%
1 690 Ft

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmakkal élsz együtt? Használd a Cipzáros kompressziós zoknit és ints örök búcsút a kínzó fájdalomnak!  A zokni használata segít a vérkeringés javításában, a vízfelhalmozódás és a lábdagadás megelőzésében és kezelésében. A kompr...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp