Közeleg a karácsony és vele együtt az ájándékozás ideje. Sok nő kedvenc időszaka ez, hiszen ilyenkor nem csak a „konyhatündér” mivoltuk kerül előtérbe, de kiélhetik minden vásárlási vágyukat. Bár nem tudom, Te hogy vagy ezzel, de én biztosan nem vagyok kivétel :D. Egyszerűen imádom az ötletelést, a vásárlást és az ajándékozást. Igyekszem mindig praktikus és a mindennapokban is használható dolgot adni, mert szó szerint gyűlölöm az unalmas ajándékokat!

Mi nem csak családi körben ajándékozunk, hanem barátnőkkel is. A mi kis négyesünk még az általános iskolában alakult ki és azóta töretlen hagyományaink vannak. Ilyen a közös ajándékozás.

csajok

(2014-ben a karácsonyi bulin készült rólunk ez a kép :)) 

Lassan már 4 éve fodrászként dolgozom, saját kis szalonban, egyre bővülő vendégkörrel. A szakma szerelmeseként mindig figyelem az újdonságokat és általában mindent ki is próbálok.

Nagyjából két hónappal ezelőtt találkoztam először a Split End Trimmer Pro nevű géppel, ami a leírása szerint úgy vágja le a töredezett hajvégeket, hogy az épeket meghagyja.

Na, ez már igen! 

Akkor nem is kell levágni a haj hosszából ahhoz, hogy megszabaduljunk a töredezett végektől? Az ilyesmi idáig csak álom volt!

Ahogy megláttam, tudtam, hogy ki kell próbálnom.

A rendelés leadása után 2 nappal már hozta is a futár a csomagot. Először természetesen a saját hajamon próbáltam ki, ha mégsem jó, ne mással szúrjak ki. 😀

Tehát a leírás szerint ez a kis gép kíméletesen távolítja el a töredezett hajvégeket, az egészséges hajszálak károsítása nélkül.  Kíváncsian vártam, hogy mit is tud valójában, úgyhogy elolvastam a használati utasítást, és már indulhatott is a tesztelés.

Hát csajok, őszinte leszek! 

Ez a gép baromi király!
Fodrászként is azt mondom, ez a Split End Trimmer Pro csodákat tesz a hajjal!
A használata pedig hihetetlen egyszerű. Tincsenként kell az alsó részébe helyezni a hajat, majd fentről lefelé végighúzni. A gép a kialakításának köszönhetően csak a hajszálak töredezett végét távolítja el, az egészséges részeket nem roncsolja!

Elárulok egy kis szakmai titkot.
A nők általában festés vagy a hajhossz váltás miatt keresik fel a fodrászukat és nem csak azért, hogy a töredezett végeget levágassák. Nyilván egy hajvágásnál eltávolítjuk a szálkás részt is, de általában nem ez a fő oka a fodrászhoz járásnak. Pedig ha az emberek tudnák, hogy nem csak csúnya, de egészségtelen is a töredezett haj, biztosan többet foglalkoznának vele.

Ez a gép viszont tökéletes otthoni használatra is, hiszen szaktudást nem igényel a használata! Fodrászként is, és most már saját tapasztalatból is  őszintén mondhatom, hogy erre a Split End Trimmer Pro-ra minden nőnek szüksége van!

(Előtte – utána kép az egyik vendégem hajáról)

Éppen ezért én idén mind a három barátnőmnek Split End Trimmer Prot fogok ajándékozni!
Ismerve őket – és a hajukat – biztos vagyok benne, hogy ez a gép nekik is nagyon hasznos lesz! Ráadásul amellett, hogy praktikus és hasznos még újdonság is, így biztosan meg fognak lepődni, ha kibontják az ajándékot! 

Ha Te is tökéletes karácsonyi ajándékra törekszel, lepd meg a barátnődet Split End-errel!
Ezzel a kis géppel a meglepetés és az öröm garantált!

Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Barbi

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp