Különleges, hasznos, értékes, személyes. Szerintem ezek egy jó karácsonyi ajándék ismérvei.  Mindenki szeretne ilyen dolgokat adni. Hogy miért? Erre egyszerű a válasz! Mi is ilyeneket szeretnénk kapni! Valamit, ami NEKEM szól, amit számomra ÉRTÉKKEL bír, amit tudok HASZNÁLNI, amire ha ránézek, vagy ha használom, rögtön ESZEMBE JUT a karácsony és az, akitől kaptam!

Oké, eddig tiszta sor! DE több kérdés is felmerül bennem, és szerintem benned is! Például hogy és hol találok ilyen dolgokat? Vagy mégis mennyibe fog ez nekem kerülni?

Nos, most elhoztam Neked a tökéletes ajándék TITKÁT, hogy rengeteg idegeskedéstől kímélhesd meg magad és még pénzed is maradjon!

A titok pedig nem más, mint hogy: ne hagyd az utolsó pillanatra!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én minden évben megfogadom, hogy az ajándékkeresést és vásárlást nem hagyom az utolsó pillanatra. De persze ez soha nem sikerül. Ilyenkor általában jön a pánik, a stressz, és a kapkodás! És tudod, hogy mi ennek a vége? Csúfos kudarc, személytelen, semmitmondó, ’üres’ ajándék.

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk kerülni, szerintem a legfontosabb lépés, hogy már október környékén el kell kezdeni vezetni egy listát az ötletekről és nyitott szemmel kell járni, internetezni!

Ha jól sejtem ezt TE is minden évben megfogadod, aztán valahogy mégis elmarad! Hát akkor most szólok! MOST MÉG IDŐBEN VAGY!

És akkor térjünk rá az anyagiakra!

Persze, tudom! Karácsony közeledtével az emberek pénztárcája a szokottnál is jobban megnyílik. De őszintén! Van értelme? Sokan akár hitelt is képesek felvenni egy-egy jó ajándékért! Pedig az adósságokba verődés nem mindig indokolt!

De vajon önző-e az ember, ha ilyenkor ajándékvásárlásnál a saját pénztárcájára (is) gondol? A FENÉT!
Jó ajándék, jó áron? Simán! A titok annyi, hogy előre gondolkodj és vedd meg a kiszemelt termékeket minél hamarabb!

Az ünnepek közeledtével az egekbe szöknek az árak! Szerintem ezt Te is észrevetted már! Gondold csak végig! Rengetegen hagyják az utolsó utáni pillanatra a vásárlást, és akkor már nem számít az ár! Így is, úgy is megveszik, mert muszáj. A boltok meg persze ezt ki is használják…

Ha már október, november környékén elkezded megvenni az ajándékokat, RENGETEG pénzt spórolhatsz! A legtöbb bolt már az ősz beköszöntével megpróbálja kiüríteni a raktárait, hogy legyen hely a karácsonyi termékeknek! Na, ilyenkor BRUTÁLIS kedvezményeket lehet kifogni! 

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? Tényleg csak annyi a titkos receptje a jó ajándéknak, hogy nem szabad halogatni!

MOST MÉG TE IS IDŐBEN VAGY!

+tipp: internetes vásárlás
Az online rendelésnek rengeteg pozitívuma van! Nincs sorban állás, nem kell menni sehova! Nincs tömeg, nincs lökdösődés! Otthonról, a kanapén ülve, az ágyban eldőlve pár kattintással, kényelmesen szerezhető be a világon szinte BÁRMI! SŐT! Akár minden ajándékot egy oldalon meg is vásárolhatunk! A megrendelés leadását követően pedig pár napon, esetleg héten belül már nálunk is van a csomag! A legtöbb helyen utánvéttel is fizethetünk, így nem kell az előre utalástól félni!

A túlzsúfolt boltokat, a tömegnyomort, a tolongást, az idegeskedést, a kapkodást és a megduplázódott árakat hagyd meg másnak!

Ha szuper ajándékokat keresel, verhetetlen áron, nézz szét nálunk! Garantálom, hogy nem fogsz csalódni!

 

 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp