Kaparó torok, szűnni nem akaró köhögés? Száraz, repedezett bőr, rossz közérzet? Neked ismerős valamelyik tünet? Tudtad, hogy ezeket akár a száraz levegő is okozhatja?

Ha Téged is kínoznak ezek a tünetek vagy szeretnéd őket megelőzni, akkor most ITT a megoldás!

Ismerd meg most közelebbről 2020 sztártermékét, a ForTrend Ultrahangos párologtatót, ami otthonod nélkülözhetetlen kiegészítőjévé fog válni! 

Ezzel az innovatív és modern párologtatóval egy gombnyomással, villámgyorsan friss levegőt varázsolhatsz, így véget vethetsz a száraz levegő okozta kellemetlen tüneteknek!  A párásítás különösen fontos fűtésszezonban, hiszen a fűtés szárítja a levegőt!

A párologtató egészségre gyakorolt jótékony hatásai megkérdőjelezhetetlenek!

  • A száraz levegő kiszárítja a nyálkahártyákat, így a kórokozok könnyebben betegíthetnek meg minket. A párásító segítségével viszont megelőzheted a megbetegedéseket!
  • Párásítás mellett a nyálkahártyák nem száradnak ki, így megelőzhető/megszüntethető a kaparó torok érzése, a köhögés és az orrvérzés is!
  • A párásítás jót tesz a bőrnek is! Felejtsd el a száraz, kirepedezett, viszkető kezeket, lábakat!

A párologtatóba néhány csepp aromát is tehetsz, így az beillatozza az egész lakást! A mindent belengő kellemes illat jót tesz a léleknek, de bizonyos illatok alkalmasak akár a pihentető alvás elősegítésére, stresszoldásra vagy megnyugtatásra is.

Formatervezése letisztult és elegáns, így hamar a szoba ékévé fog válni! A beépített LED-ek kellemes fénye szuper hangulatot kölcsönöz majd a szobádnak és még akár éjszakai fénynek is tökéletes! Sötétben a kiáramló gőz és a fény együttese igazán szép és nyugtató látvány. Kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, így mindig oda viheted, ahol éppen szükséged van rá!

A ForTrend Ultrahangos párologtató szuper hasznos kiegészítő és még jól is néz ki, így ajándéknak is tökéletes választás! Aki ezt a párologtatót találja idén a fa alatt, biztosan nagyon elégedett lesz! 🎁😊

Megnézem közelebbről!

 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp