Akció!

Hordozható kutya kulacs

Praktikus, hordozható itató a kutyusok számára. Egyedi tervezésének köszönhetően bárhol, bármikor megitathatod kedvencedet!

6 990 Ft 3 490 Ft

Akció lejárati ideje:

:::

Elfogyott

separator További információ és videó a lenti leírásban separator

Az ivási lehetőség kirándulások, hosszú séták, tréning vagy autózás közben is nélkülözhetetlen kutyusod számára! Nem mindenütt biztosított a friss víz közvetlen elérhetősége. Ezzel a vízadagolóval egy csapásra megoldódik a probléma. Különleges kialakításának köszönhetően egy mozdulattal megitathatod kedvencedet. Egyszerűen csak nyomd össze a kulacsot és a víz azonnal a tálkában lesz. Különleges kialakításának köszönhetően a fel nem használt víz visszafolyik a kulacsba. Így egy csepp sem folyik ki, tiszta és friss marad!

Minden méretű és korú kutya számára ideális! Ezzel az eszközzel megitathatja kutyáját az autóban, sétálás közben és ott, ahol éppen megszomjazik kedvence! 

A víz aktiválja kutyája anyagcseréjét és nélkülözhetetlen ásványi anyagokat szolgáltat számára. Kutyád testhőmérséklete szabályozásához is vízre van szüksége. Ezért az idősebb és aktívabb kutyák a mozgás mennyiségének és a levegő hőmérsékletének függvényében folyamatosan igénylik, hogy víz álljon rendelkezésükre. Ha a kutya túl keveset iszik, az helyrehozhatatlan egészségügyi problémákhoz vezethet!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hordozható kutya kulacs”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 990 Ft 3 490 Ft

Akció lejárati ideje:

:::