Akció!

Helytakarékos Vállfa

Nincs elég hely a gardróbodban, mert túl sok a vállfa, de be kell még szuszakolni néhány holmit?
Szeretnéd valahogy áttekinthetőbbé tenni a szekrényedet?

A Helytakarékos Vállfával nemcsak 5x annyi ruhát tudsz ugyanabba a szekrénybe bepakolni, de még rendszerezettebb is lesz vele a gardróbod!

Csapj le rá most! 

1 990 Ft2 990 Ft

Akció lejárati ideje:

:::
Kiürítés
separator További információ és videó a lenti leírásban separator

Szerintünk neked sem kellemes élmény, amikor sietnél valahová és nem tudod mit vegyél fel, ráadásul a szekrényed is teljesen átláthatatlan, és nem találsz meg semmit benne!

Ráadásul most jön a nagy szezonális ruhacsere is, amikor sajnos elpakoljuk a nyári ruháinkat, és előkerülnek a vastagabb őszi-téli darabok. Ez a művelet sem egy leányálom, DE ezzel a Helytakarékos Vállfával ezt is profiként oldhatod meg!

Ne dobáld ki a ruháidat, mert mint mindenre, erre is van egy remek megoldásunk!

A Helytakarékos Vállfával akár 5x több hely lesz a szekrényedben, így könnyen áttekinthető lesz, ezáltal rendezettebb is! Ráakaszthatsz 5 db hagyományos vállfát, de ideális övek, nyakkendők, sálak tartására is! Használhatod függőlegesen vagy vízszintesen, ahogy Neked kényelmes.

Használd ezt minden szekrényedben, így soha többé nem kell stresszelned a ruhakáosz miatt, ráadásul az öltözéked is kevésbé lesz gyűrött!

Szerezd meg őket, amíg a készlet tart!


A szezonális ruhacsere elengedhetetlen kelléke ez a Helytakarékos Vállfa! Lepd meg vele Barátnődet, Lánytesódat, Anyukádat, Nagymamádat!

Additional Information

Csomag

8 darabos, 16 darabos

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Helytakarékos Vállfa”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 990 Ft2 990 Ft

Akció lejárati ideje:

:::