Örömgarancia

Számunkra mindig Te vagy a legfontosabb, így ha bizalmat szavazol nekünk, mi is megbízunk Benned! Ha bármilyen okból nem vagy 100%-ig elégedett (úgy is az leszel) a nálunk vásárolt termékkel, az átvételtől számított 60 napon belül bármikor visszaküldheted! A visszaküldött terméket pedig kicseréljük, vagy a vételárat kupon formájában visszaadjuk Neked. Bátran vállaljuk a kockázatot, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy örülni fogsz annak, amit tőlünk vásárolsz!

Örömgaranciánknak hála nyugodtan vásárolhatsz ajándékot szeretteidnek, hiszen nem kell attól félned, hogy esetleg mégsem jól választottál! Amennyiben élni szeretnél a garanciával csak írj nekünk egy rövid emailt, kedves kollégáink pedig mindig a lehető legrövidebb időn belül segíteni fognak.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Az illetékes kollégák jelenleg dolgoznak a hiba elhárításán. Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk! Megértését köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp