Akció!

Önműködő Befőttnyitó

Nehezen tudod kinyitni a befőtteket? Sokszor kell egy plusz segítő kéz, hogy hozzáférhess a tartalmához? Nem tudod elkezdeni  főzést vagy a tálalást? Ennek egy gombnyomással véget vethetsz!

Itt az Önműködő Befőttnyitó, ami mindig hasznos társad lesz a konyhában!

Használatával bármilyen méretű befőttes üveget ki tudsz nyitni, mérettől függetlenül, ráadásul ezt mindennemű erőlködés nélkül! Ugye milyen nagyszerű?

9 990 Ft 3 990 Ft

Akció lejárati ideje:

:::

Készleten

separator További információ és videó a lenti leírásban separator

A konyhában sok veszély leselkedik ránk, de szerencsére egyre több olyan konyhai eszközt találnak fel, ami megkönnyíti a mindennapjainkat! Mi is forgalmazunk belőle jó párat, szóval keresgélj nyugodtan a webáruházunkban!

A régimódi befőttnyitás ideje lejárt! Többé nem kell konyhai törlőkendővel vagy az ősrégi nyitókkal szenvedned, esetleg késsel feszegetned, netán egy erősebb segítő kézre várnod! Szerezd be ezt a nagyszerű találmányt és hagyd, hogy elvégezze a munkát helyetted!

2 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.
Egyszerűen csak tedd a kinyitni kívánt befőttes üvegre és a gomb nyomva tartásával segíts neki ráfogni az üveg nyakára, a többit az Önműködő Befőttnyitó elvégzi! Hogy a főzés tényleg jó móka legyen!

Kellemes főzőcskézést kívánunk!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Önműködő Befőttnyitó”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

9 990 Ft 3 990 Ft

Akció lejárati ideje:

:::