A kívánságaid szállítási díja 990 Ft, de ha a kívánságlistád összértéke eléri a 20 000 Ft-ot, akkor a szállítási költséget mi álljuk!

Expressz (1 munkanapos) szállítás:

Amennyiben csak olyan termékek szerepelnek a kívánságlistádon, melyek adatlapján nem volt feltüntetve, hogy az még csak előrendelhető, akkor azt a lehető legközelebbi napzáráskor* már útjára is indítjuk!

*A szállítás kizárólag a munkanapokon délután 3 óráig beérkezett kívánságok esetén lehet 1 munkanap. Ha a este, vagy hétvégén adtad le a kívánságaidat, akkor sajnos ez további egy munkanapot vesz igénybe.

Figyelem! Amennyiben a megadott adatok nem megfelelőek, az sajnos késleltetheti a csomagod kiszállítását.


Fontos tudnivalók a szállításról:

  • Ha csak más kéréssel nem fordultál hozzánk, akkor csomagod előreláthatólag 2 munkanapon belül érkezik majd. Sajnos néha rajtunk kívülálló okokból a szállítás dátuma ettől, vagy az általad kérttől eltérhet. Kérlek, légy türelemmel. Amint a csomagod útnak indult, e-mailben értesítünk.
  • SMS-t is kapni fogsz arról, hogy melyik napon és milyen időben (meghatározott 3 órás intervallum) várd a csomagot. Lesz benne közvetlen elérhetőség is, éppen ezért ha a kiszállítással kapcsolatban hozzá szeretnél fűzni valamit, azt ilyen módon megteheted. A csomagra megjegyzést írni sajnos nem lehet.
  • Kiszállítás csak munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között lehetséges. Ha nagyon sokan várnak csomagot, előfordulhat, hogy kora este érkezik csak meg.
  • Olyan címet adj meg, ahol egész nap át tudja venni a csomagod valaki!
  • Sajnos hétvégi, vagy munkaidő utáni kiszállításra nincs lehetőség. Mivel a csomagokat nem a posta szállítja, postai átvételre sincs lehetőség.
  • Ideális esetben a csomagot személyesen neked kézbesítik. Nevedben családtagod vagy kollégád is átveheti a küldeményt. Kérjük, gondosan ügyelj arra, hogy elérhető legyél a megadott címen a futárszolgálat által jelzett időpontban!
  • Arról, hogy a futár járt nálad, értesítést kapsz. Aznap rendszerint már nem tud hozzád visszamenni, ha elkerültétek egymást. Ha az adott napon nincs, aki átvegye a csomagod, nem a futárral, hanem az Express One ügyfélszolgálatával kell egyeztetheted az ismételt kiszállítás napját.
  • Ha a csomagod már úton van, nincs lehetőség nálunk módosítani az adatokon. Azt sem fogjuk tudni megmondani neked, hogy kinél és hol van épp a csomagod. A futárszolgálattal viszont egyeztethetsz. Ügyfélszolgálatuk hétfőtől péntekig érhető el a  +36 1 8 777 400-as telefonszámon. (Normál díjas szám)