A wellness mindig jó ajándék, nem igaz? Ki ne örülne, egy kis kényeztetésnek, kikapcsolódásnak? A túlhajtott mindennapokból kiszakadni olyan, mintha az ember újjászületne! Ajándékozz Te is igazi kikapcsolódást, feltöltődést szeretteidnek! 

2021 igazi sztárja ez a forradalmi Elektromos lábmasszírozó, ami tényleg olyan, mintha egy „jó kezű masszőr” veszett volna el benne! 😁

 

ForTrend Elektromos lábmasszírozó

 

Tudtad, hogy a test ellazítására az egyik legjobb módszer egy nyugtató talpmasszázs? A lábban több, mint 14 ezer idegvégződés található, ezek okozzák a talpak érzékenységét. Ebből következik, hogy a talpak átnyomkodása amellett, hogy rendkívül kellemes érzés, még az egészségre is jótékony hatással lehet! 😇

A talpak alapos átmasszírozása segíthet a teljes kikapcsolódásban és a relaxációban, a stressz vagy akár a depresszió tüneteinek az enyhítésében is. Emellett képes csillapítani vagy megszünteti különböző eredetű lábfájdalmakat is. Egy késői órákra időzített talpmasszázs még a könnyed elalvást, a pihentető éjszakát és a kipihent ébredést is segíthet elérni!

A masszázs serkentheti a vérkeringést, ami egy fárasztó nap után különösen jól eső érzést nyújthat, hiszen kellemes meleg bizsergéssel tölti meg a lábakat és segíthet enyhíteni a nehézláb érzést is.

Ez az Elektromos lábmasszírozó a kényelemre is figyel! A kívánt masszázsprogram távirányító segítségével is kiválasztható, így még lehajolni sem kell hozzá!

Ez a szuper lábmasszírozó szinte bárkinek tökéletes ajándék lehet, hiszen ki ne örülne egy saját masszőrnek?! Akár az egész családot is megajándékozhatod vele!

Ajándékozz kényeztetést, pihenést, feltöltődést, relaxálást! Ebben a rohanó, kapkodó és sokszor zűrzavaros világban ennél nincs is jobb és hasznosabb ajándék!

Megnézem a lábmasszírozót!


Boldog karácsonyt kívánunk! 🎄🎁

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp