Kis hercegnő a családban? 👧 Odavan minden babáért, tündérért? Most mutatok egy olyan szuper játékot, ami garantáltan a kedvence lesz, biztosan nem unja meg és nem fogja néhány nap után a sarokba dobni! 😉

Az idei karácsony igazi sztárja ez a meseszép Repülő tündérhercegnő

Repülő tündérhercegnő

Ez a tündér nem csak egy sima baba! Amellett, hogy gyönyörű, még repülni is tud, így életre kelti a tündérekről szóló meséket és repíti el a legkisebbeket meseországba! Egyszerűen ámulatba ejtő! 😍

Bekapcsolva a szárnyai szuper gyorsasággal kezdenek el forogni, ekkor a lábát el kell engedi és a tündér felröppen a magasba. A lábában található egy érzékelő, így, ha aláteszed a kezed, akkor ismét felemelkedik, így lehet a levegőben tartani és irányítani!

Reptetése, irányítása, passzolgatása több órás szórakozást garantál akár az egész családnak!

Színeivel, mozgásával és kedves arcával ámulatba ejti a legkisebbeket! Ezt a játékot nem lehet megunni! A Repülő tündérhercegnő nem fog pár nap után a játékosdoboz legmélyén elveszni és feledésbe merülni!

Repülő tündérgercegnő

Engedd, hogy a család legkisebb hercegnője szabadjára engedhesse a fantáziáját! Engedd, hogy a Repülő tündérhercegnő egyenesen meseországba repítse! 😊 Levegőben tartása, irányítása egyszerű, így akár kisebb gyerekek is tudnak vele játszani!

A te kis hercegnőd is örülne ennek a meseszép játéknak? Válaszd ezt a Repülő tündérhercegnőt karácsonyi ajándéknak és az önfeledt öröm nem fog elmaradni!

Megnézem a Repülő tündérhercegnőt!

Boldog Karácsonyt! 🎄🎁


De a kandallókkal csak óvatosan! 😅

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Repülő tündérhercegnő
3 690 Ft

Gyermeked odavan a tündérmesékért?  Váltsd valóra az álmát, és lepd meg egy igazi Repülő tündérhercegnővel! Ez biztosan egy különleges ajándék lesz, amellyel örömet hozol Neki! 😍

Kedves Vásárlóink! Sajnálattal tudatjuk, hogy jelenleg ügyfélszolgálatunk technikai problémák miatt nem üzemel! Kérjük, email üzenetben vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük szíves megértésüket.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp