Még fogalmad sincs, hogy mivel fogod ajándékozni szeretteidet, barátaidat Karácsonykor? Ne aggódj, mert nekem van néhány ötletem! Mivel már csak néhány hetünk van a várva várt ünnepig, ideje egy kis időt szánni rá, hogy beszerezzük az ajándékokat!

Alapvetően 2 féle ember van, ha a meglepetések beszerzéséről van szó. Az első típus, aki már hetekkel az ünnepek előtt beszerez és becsomagol mindent. A másik típus, aki az utolsó napig húzza a vásárlást! Mind a kettő típusnak van egy jó hírem, olyan dolgokat választottam, amik garantáltan nagy örömet fognak okozni!

Az első, amit hoztam az egy Bluetooth sapka! Igen jól olvasod! De mit is takar ez? Alapvetően ez egy olyan eszköz, amely a divat és a technika ötvözéséből jött létre. Az emberek döntő többsége minden nap hallgat zenét! Az autóban, otthon, az áruházakban és amikor sétálunk akkor is a fülünkben van a headset.

203319-p1

A legtöbb probléma a headsettel van, de végre elfelejthetjük a bosszantó kábeleket. Nem lesz többé gondunk a gubancolódással és a kábelek szakadásával!  Nyilván TE is tudod, hogy a hagyományos fülhallgatókat 10 perc használat után nehéz elviselni, mert ennyi idő után fájdalmassá válik a zenehallgatás!

Alapjában véve mindenki tudja, hogy mire használunk egy sapkát. Megvédi a fejet a hidegtől, nem fázik a fülünk és ha jobban belegondolunk, akkor a betegségek kialakulását előzi meg. Manapság sok szülő küzd azzal a problémával, hogy a gyermeke nem akar sapkát hordani télen. Nos, ezzel az eszközzel biztosan meg lehet győzni őket az ellenkezőjéről. Egy Bluetoothos sapkánál keresve sem találhatnánk menőbb ajándékot!

Működése roppant egyszerű, mert csak csatlakoztatni kell a telefonhoz a Bluetooth segítségével! A sapkán szabályozható a hangerő és a bejövő hívásokat egy gombnyomással fel lehet venni! Rendkívül egyszerűen tölthető, egy a micro USB kábel segítségével.

Ez a sapka az egyik legegyedibb ajándék idén, ami mellé egy hasonlóan szuper kiegészítőt hoztam, aminek a neve: iGlove!

Az iGlove nevéből rögtön kiderül, hogy egy kesztyűről van szó. Ez ugyan úgy, mint a sapka nem egy hétköznapi megszokott darab!

b64a2757-2560x1709

A kesztyű egy olyan különleges anyagból készül, amit érzékel az okostelefon! Ha ezt a kesztyűt viseljük, akkor soha többé nem kell levennünk, ha például a hóesésben szeretnénk üzenetet küldeni vagy felhívni valakit!

Ezzel a kettő ajándékkal garantáltan célba találhatsz minden fiatalnál!

Bluetooth sapka

iGlove

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp