Bizonyára már tapasztaltad, hogy időseknek nem olyan egyszerű ajándékot venni. Szeretik a megszokott háztartási gépeiket, nem vágyakoznak semmilyen modern kütyü után, sőt, a legtöbben azt sem szeretik, ha drága ajándékra költünk miattuk. Na, de akkor mégis mivel lepjük meg őket? Összeszedtünk pár remek tippet, amivel kellemes meglepetést okozhatsz karácsonykor.

Ha érdekelnek a praktikus és pénztárcabarát megoldások, akkor tekintsd meg mit ajánlunk! Íme 2019 legjobb ajándékai időseknek!

5 az 1-ben elektromos fürdőkefe

Bizony, az idő múlásával már nem olyan egyszerű a végtagok mozgatása és emiatt nehezebbé válik a hétköznapi teendők – például a fürdés – elvégzése. Egy fürdőkefe ajándékozásával ezen könnyedén segíthetsz. Lepd meg őket ezzel a szuper 5 az 1-ben elektromos fürdőkefével, amellyel nem csak könnyebbé teszed a tisztálkodást, hanem igazi wellness élményt is ajándékozol.

5 az 1-ben elektromos fürdőkefe_k080

A hosszú nyelének köszönhetően nem kell megerőltető mozgásokat végezni, továbbá, az 5 cserélhető, 360°-ban forgó fej pedig még nagyobb segítséget nyújt. Nagyszerű ajándék, hogy egyszerűbbé tedd az idősek hétköznapjait.

Megnézem a fürdőkefét!

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Mi is lehetne praktikusabb a nagyszülőknek, mint egy kapaszkodó, aminek köszönhetően egyszerűen és biztonságosan tudnak kiszállni a kádból, ugye? A Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó használatával könnyebben megelőzhetők az elcsúszás okozta balesetek.

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

A legjobb, hogy felhelyezéséhez nincs szükség fúrásra-faragásra, hanem akár kád felületére is helyezhető, köszönhetően tapadókorongjainak. Ha esetleg hossz helyre került sem kell aggódni, két pattintás és a a kapaszkodó máris áthelyezhető máshová! Ezzel az ajándékkal nem csak valami kacatot adsz, hanem biztonságot is!

Megnézem a kapaszkodót!

Masszírozó melegítő zokni

Mégis miben tér el ez a zokni hagyományos társaitól? Tapasztalatok szerint ez a nagyszerű termék a beleszőtt turmalinnak köszönhetően fokozhatja a vérkeringést, javíthatja a stressz tűrő képességet, elősegítheti a szellemi éberséget és megerősítheti az immunrendszert.

Masszírozó melegítő zokniMasszírozáshoz a zoknit a talpán található mintázatával befelé fordítva kell hordani, mivel az aprólékos gonddal került megalkotásra a reflexológiás pontok figyelembevételével. A dudoroknak köszönhetően járás közben segíti elő a lábfej véráramlását és mikroáramlását, csökkenti a lábdagadást, valamint a fáradt, nehéz láb érzését. Tökéletes ajándék fáradékony nagyszülőknek!

Megnézem a Masszírozó melegítő zoknit!

Cipzáros kompressziós zokni

Bevizesedő, feldagadó lábak? Visszér? A kompressziós zokni viselése a legegyszerűbb, legpraktikusabb módja a fájdalmak enyhítésére. Cipzáros kialakításának köszönhetően fel- és levétele most még egyszerűbb és gyorsabb!

Cipzáros kompressziós zokni

Segíts a problémák kezelésében, vagy akár megelőzésében! Ajándékozd meg idősödő szüleidet egy Cipzáros kompressziós zoknival, hogy újra fájdalommentesen tudjanak lábra állni!

Megnézem a Cipzáros kompressziós zoknit!

Zoknihúzó

A derék- és hátfájdalmaktól a hajolgatás gyakran nehezére esik az időseknek. Viszont, annyiban megkönnyíthetjük dolgukat, hogy reggelente egyszerűbbé tesszük nekik a zokni le- és felhúzását, méghozzá ezzel a nagyszerű Zoknihúzó segítségével.

Zoknihúzó_k1080

Az eszközhöz tartozó kampó segítségével még a cipő levétele és felhúzása is pillanatok alatt sikerülhet bárkinek! Többé egy nagyszülőnek sem kell segítséget kérnie vagy szenvednie a hajolgatással!

Megnézem a zoknihúzót!

Na, Te mit ajándékozol idén idős szeretteidnek?

Kellemes ünnepeket!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp