Olyan ajándékot keresel, ami nem csak szívből jön, hanem még menő is? Segítünk!

A fiatalokat nehéz követni, nem így van? Mindig van valami új kütyü, amiről az embernek már fogalma sincs, hogy mit tud vagy mire jó. Viszont közeleg a karácsony és jó lenne olyan ajándékot találni, aminek biztosan sikere lesz, igaz? Nem kell tovább aggódnod ezen!

Íme néhány tuti tipp, ami segít lenyűgözni a fiatalokat! 😎

Straight & Shine – Professzionális hajvasaló

Szinte minden lány alapkelléke egy hajvasaló, amivel kedvük szerint tudnak maguknak szögegyenes vagy éppen hullámos hajat varázsolni. Éppen ezért kiváló ötlet Straight & Shine – Professzionális hajvasaló, ami minden helyzetben gondoskodik a szalonhatásról! A haj vasalás közbeni védelméről a turmalin-kerámia gondoskodik, így kevésbé lesz szálkás, durva és érdes tapintású a végeredmény. Hosszan tartó egyenességet, selymes és pihe-puha hajkoronát varázsol!

Straight & Shine – Professzionális hajvasaló

Egy jó hajvasalóra minden lánynak szüksége van, így a Straight & Shine – Professzionális hajvasalóval nem lőhetsz mellé!


HotAir Brush- Hajszárító és hajformázó kefe

Ez a praktikus HotAir Brush- Hajszárító és hajformázó kefe egyszerre fésüli, szárítja és formázza a hajat, így segít időt spórolni a készülődés során! Innovatív meleg levegős technológiájának köszönhetően gyorsabb száradást és professzionális hajformázást biztosít, az hajkoronát pedig dússá varázsolja! Praktikus és sokoldalú szépségápolási eszköz, ami a lányok nagy kedvence!

HotAir Brush- Hajszárító és hajformázó kefe

Tökéletes hajkorona = elképesztő magabiztosság! A HotAir Brush- Hajszárító és hajformázó kefe tökéletes ajándék minden nőnek!


Mini Retro Videojáték Konzol

Időutazásra FEL! Ezzel a király Mini Retro Videojáték Konzollal most bárki visszarepülhet az időben! A konzolhoz két kontroller tartozik, melyeknek kábele elég hosszú, így kényelmes távolságból lehet élvezni a játékot. A kétjátékos módnak köszönhetően az élmény mással is megosztható. A legjobb az egészben, hogy nincs szükség külön kazettákra a használatához, hiszen mind a 620 játék be van építve a konzol memóriájába!

Mini retro videojáték konzol1

Tökéletes ajándékötlet azoknak, akik szeretik a játékokat vagy szeretnek nosztalgiázni! 

Megnézem a konzolt!


Bluetooth sapka

A divat és a modern technikai innováció ötvözete! A Bluetooth sapkával kábelek és óriási fejhallgató nélkül lehet zenét hallgatni vagy telefonálni, mindezt kényelmesen és biztonságosan a sapkába épített hangszórón keresztül! Ámulatba ejtő zenei élményt kínál a hangszóró, a legnagyobb mai slágereket térhatású, sztereó hangzásban élvezheti viselője! Megfelel a mai kor divatos elvárásainak, anyagának köszönhetően jól véd a hideg ellen.

Bluetooth sapka

Ennek a modern és hasznos eszköznek minden barátod örülni fog!

Megnézem a sapkát!


Remélem, hogy megtaláltad a tökéletes ajándékot! 😍🎁

Kellemes ünnepeket!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

HotAir Brush- Hajszárító és hajformázó kefe
5 290 Ft
-15%
4 490 Ft

Lelapult, élettelen hajjal küszködsz minden reggel? Akármit teszel a hajaddal egyszerűen nem tudod kedvedre formázni? Nem kell szenvedned a nehezen kezelhető hajkoronáddal! A HotAir Brush- Hajszárító és hajformázó kefe segítségével mostantól egy lépésben elvégezheted...

Mini Retro Videojáték Konzol
6 090 Ft

Emlékszel, amikor alig vártad, hogy este összeüljön a család és elővegyétek a videojátékokat? Na ezt újra átélheted a Mini Retro Videojáték Konzollal! Most itt a lehetőség, hogy visszarepülj kicsit a gyerekkorba és játssz a legtutibb retro és nosztalgikus játékokkal. Sőt,...

Bluetooth sapka
4 290 Ft

Készülj fel a jéghideg mínuszokra a Bluetooth sapkával!  A divat és a modern technikai innováció ötvözete! Hallgass zenét vagy telefonálj kábelek és óriási fejhallgató nélkül, mindezt kényelmesen és biztonságosan a sapkába épített hangszórón keresztül! Dobd fel a hide...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp